INTERVENTII
INTERVENTII

Informatii Generale

       Prima legatura dintre dumneavoastra si noi este consultatia, care se face dupa o programare telefonica in prealabil, cu citeva zile inainte de data dorita, si care se va confirma telefonic in ziua respectiva.

       Indicatia de tratament se adapteaza fiecarui caz in parte, respectand principiile terapeutice standard si urmarind intotdeauna obtinerea calitatii actului chirurgical fara sa ne abatem de la morala si onestitatea medicala.

       Consultatia cuprinde explicarea tehnicilor medico-chirurgicale posibile in cazul dumneavoastra, cu avantajele si dezavantajele lor, urmand a hotara impreuna care este cea mai buna solutie pentru a obtine rezultatul asteptat in timpul cel mai scurt. De asemenea, se va stabili ce tip de anestezie este potrivita pentru dumneavoastra si pentru interventia aleasa: anestezia poate fi locala (ramaneti treaz/a pe parcursul interventiei, iar regiunea operata va fi nedureroasa mai multe ore), sau totala, (in timpul operatiei pacientul este adormit).

       In cursul consultatiei vi se vor preciza analizele necesare in vederea efectuarii interventiei chirurgicale, precum si data interventiei (stabilita de comun acord).

       Suntem adeptii chirurgiei de o zi, de aceea pacientii raman internati 24 de ore (sub supraveghere medicala continua) daca interventia se face cu anestezie generala sau doar cateva ore daca se foloseste anestezie locala.

       Administrarea unor medicamente ce influenteaza coagularea sangelui (aspirina, antinevralgice, antiinflamatorii, heparina, trombostop, anticonceptionale) poate modifica calitatea interventiei chirurgicale prin complicatiile pe care le genereaza (sangerari) motiv pentru care acestea vor fi intrerupte dupa sfatul medicului curant. Este valabil pentru orice tip de interventie chirurgicala. Consumul de alimente si lichide va fi intrerupt cu cel putin 6 ore inainte de efectuarea interventiei.  Medicul trebuie informat despre existenta unor alte afectiuni cronice sau acute: diabet, tuberculoza, SIDA, afectiuni cardiace, hipertensiune arteriala, afectiuni hematologice, alergii la diverse medicamente, zona zooster, etc.

       Dupa operatie, pacientii se prezinta la controale regulate, stabilite de comun acord,  pentru o perioada variabila in functie de tipul de interventie.

       Pentru reusita finala pacientii au obligatia de a respecta indicatiile postoperatorii date de catre medicii curanti, adaptate fiecarui caz in parte.

       Costurile interventiei se stabilesc in timpul consultatiei, conform particularitatilor fiecarui caz.

       Pentru a evita obtinerea unor informatii false, incomplete, preluate de la persoane neautorizate, rau-voitoare sau ignorante, va sfatuim sa luati legatura cu noi la sediul clinicii si in timpul consultatiei veti primi toate datele corecte care va intereseaza.Webmaster: paladem@gmail.com
Submit Your Site SmartNetBook.ro
LinkPro - Director Web
ClickLink.ro
ACASA      CLINICA       INTERVENTII     GALERIE      CONTACT                                  EN